Årets kuleste nye konsollspill


Konsolleiere har virkelig hatt et fantastisk år så langt. Uansett om man er en heldig eier av Xbox, Playstation eller Wii, har man fått masse heftige spill å kose seg med i 2015. Det største, mest ventede og selvfølgelig mest solgte konsollspillet i 2015 er det nyeste spillet i Grand Theft Auto-serien.

Grand Theft Auto V – en populær perle

GTA V er revolusjonerende, fabelaktig og utrolig spennende, på et helt nytt nivå, et spill som ikke kan beskrives. Her får du en gigantisk verden å utforske, og den største forskjellen mellom GTA V og de tidligere spillene i samme serie er at man nå har hele tre ulike karakterer å velge mellom. Man kan spille som en svart gangster fra ghettoen, en rik mafiaboss som bor i et luksuriøst strøk, eller en helt gal bondeknøl fra ørkenen. GTA V har fått veldig god kritikk, bedre enn forventet – eier du en Playstation eller Xbox er dette et spill du absolutt må ha på hylla.

Også Call of Duty og Final Fantasy har sluppet nyheter

En annen oppfølger har også fått veldig mye oppmerksomhet, og det med god grunn. Call of Duty: Advanced Warfare er et krigsspill fra fremtiden, og dette er første gang Sledgehammer Games viser oss deres syn på fremtidig krig. Splitter nye våpen, helt nye drakter (såkalt eksoskjelett), gigantiske baner og 3D-grafikk står på menyen i det nyeste spillet i Call of Duty-serien. Final Fantasy har også overraskende nok kommet ut i en helt ny variant, en helt ny story som tok hele verden med storm. Final Fantasy Type-0 ble slupper for Playstation 4, og kommer garantert til å ende opp i rollespillenes æresgalleri.