Beste spill i 2015

2015_291003023

2015 var et godt år for dataspill og det er vanskelig å rangere hvem som var best og hvem som bør komme på en topp-liste. Uansett, etter en lang vurdering ser listen slik ut over de beste spillene i 2015:

1. Bloodborne

Vinneren av årets spill i 2015 er Bloodborne. Det har de siste årene kommet flere gode spill fra Japan, men det er spesielt spillutvikleren Hidetaka Miyasaki som lager de beste av dem alle. Dette er et forbløffende godt spill på mange måter. Bare ta en titt på vampyrene og varulvene, de blir aldri de samme igjen!

2. Grand Theft Auto V

Hvorfor går ikke dette spillet helt til topps spør du kanskje deg selv om nå. Det er bare at vi har sett bedre utgaver av GTA-spillene tidligere og at vi kanskje hadde litt for store forhåpninger til den femte utgaven.

3. The Witcher 3: Wild Hunt

Et fantastisk eventyr-drama som også lett kunne ha gått helt til topps i kåringen av årets spill 2015. Dessverre er historien litt for tynn denne gangen.

4. Pillars of Eternity

Flere av spillene som kom i 2015 har en grafikk som overgår alt vi har sett tidligere. Pillars of Eternity er et spill vi hadde forventet litt mer av grafikkmessig, men for et fantastisk strategispill.

5. Kerbal Space Program

KSP er et spill som handler om å bygge og fly raketter ut i verdensrommet, men det viser seg å ikke være så enkelt som det høres ut. Spillet gir deg en flott simulering av romfart og ingeniørkunst, og benytter fysikk og stiller store krav til spilleren.