Gøyale spilleautomater

Det er mange som liker å spinne på en spilleautomat eller to, og spesielt om man spiller med gratisspinn eller falske penger så er dette ganske uskyldig. Man kan også som regel bestemme hvor mye man vil satse, slik at man alltid kan spille innen sin egen grense. Det finnes også mange morsomme spilleautomater å velge mellom, så det trenger ikke alltid å være så seriøst.

When Pigs Fly

Dette høres gøy ut bare ut ifra navnet! Du kommer aldri til å se griser fly, bortsett fra i denne spilleautomaten. Men det er ikke bare en flyvende gris, det er en flyvende astronaut gris, som du skal slenge ut i verdensrommet for å få bonusen og vinne stort.

Voodoo Candy Shop

Dette er nok det eneste spillet hvor du kommer til å være redd nok til å ikke ta godiset du vil bli tilbudt. Hårene vil reise seg i nakken din når du hører hjulene spinne. Dette er en utrolig spennende spilleautomat for de som tåler litt ekstra spenning!

Frozen Diamonds

Hvilken dame liker ikke diamanter? Og på denne spilleautomater kan du faktisk vinne nok til å kjøpe deg egne diameter. Her vil du få følelsen av at du spiller i et norsk vinterlandskap, da du finner nordlys, klar mørk himmel og snøkledde fjell rundt omkring i spillet.