Hearthstone: Heroes of Warcraft – et kortspill på nett

warcraft ogre fantasy_273962627

Du har garantert hørt om World of Warcraft, selv om du kanskje ikke har spilt det selv. Hearthstone er utviklet av det samme selskapet, Blizzard Entertainment. Dette spillet er helt gratis, selv om du kan kjøpe ekstra utstyr, både så kalt kosmetisk (nye helter og så videre), og produkter som hjelper deg til å få større suksess (flere kort).

Hearthstone har vært en suksess for Blizzard, og spillet ble opprinnelig utviklet av et ganske lite team av utviklere (i alle fall sammenlignet med de andre spillene). Utgangspunktet for spillet er relativt enkelt, og dette er delvis grunnen til at spillet er så godt likt. Spillet foregår mellom to spillere, som begge har satt sammen en kortstokk på 30 kort samt en helt med spesifikke egenskaper. Målet er å redusere motstanderens helse til 0 ved å benytte kortene.

Når en spiller vinner en kamp, får man en belønning som blant annet kan benyttes til å kjøpe nye kort. I 2016 rapportere Blizzard at Hearthstone har over 50 millioner brukere. Hearthstone er også et populært e-sport spill, med turneringer som har fantastiske pengepremier. Dette spillet er rett og slett et fenomen du bør sjekke ut.