Med hjerte for fotball

Fotball er en av de mest populære idrettene på verdensbasis og år etter år bringer sporten glede til spillere og fans verden over. I Norge har vi fulgt iherdig med på dette spillet i årevis og det er en av de mest populære fritidsaktivitetene blant barn og unge.

Spesielt har engelsk fotball fått en plass i mange nordmenns hjerter og «alle» fotballelskere har et favorittlag i Premier League. Enten man satser penger på kampene eller om man kun ser på for underholdningens skyld er det mange som følger nøye med på utfallet i Premier League hvert år.

Fotballturer

De mest populære lagene blant norske fans er blant annet Manchester United, Arsenal, Liverpool og Chelsea og det å oppleve en fotballkamp på hjemmebanen til favorittlaget er en stor drøm for mange. I følge Dagbladet står derfor en fotballtur høyt på ønskelista til mange nordmenn. I tillegg til å se én eller flere kamper innebærer en slik tur gjerne også en guidet tur ute og inne på stadion samt en tur innom supporterbutikken for å kjøpe skjerf, luer, vannflasker og andre produkter prydet med logen til favorittlaget.

Gjør det klar til kamp

For mange supportere er det nemlig viktig å ha et utvalg produkter som viser hvilket lag de støtter. Spesielt fotballdrakten er viktig og helst skal den ha navnet og nummeret til favorittspilleren på ryggen. Slike produkter kan også kjøpes i ulike nettbutikker. Kopshop selger for eksempel alt du kan tenke deg av Liverpool-effekter.

Mange sverger til å ha på seg fotballdrakten når favorittlaget spiller, selv om de bare ser kampen på TV hjemme i sofaen. Kanskje de tror at dette bringer laget deres hell og lykke eller kanskje de føler at de i større grad er en del av storheten som foregår på skjermen foran dem.