Morsomme gratisspill på nettet

Internettet er stort og det kan være vanskelig å finne det man vil ha noen ganger. Derfor kan det være greit å få noen tips om hvor man kan finne det man er ute etter. Det finnes utallige gratisspill der ute, så det er nok å velge mellom om man er på utkikk etter et tidsfordriv.

Bubble Shooter – dette er nok et av de mest kjente gratisspillene, og de fleste har nok prøvd en variant av dette spillet en gang. Det er veldig enkelt og veldig avhengighetsskapende. Man sikter på og skyter boblene før de tar over og man taper.

Cut the Rope – Dette er også utrolig avhengighetsskapende. Man skal mate en froskelignende skapning, og for å gjøre dette må man kutte tauene maten henger i akkurat riktig. Og det blir så klart mye mer vanskelig ettersom nivåene går oppover.
Angry Birds – dette spillet trenger ingen forklaring. Hvem har vel ikke hørt om eller spilt dette på mobilen? Men Angry Birds har nå også kommet som PC-spill, slik at nå kan du spille uansett hvor du er.

Tetris – en gammel klassiker. Dette har de fleste spilt og det er en grunn til det. Det er et hjernetrimspill som virker lett og enkelt, helt til man kommer opp i nivåene og det blir en besettelse å overkomme neste nivå.