Odds

sports_betting__214741633

Det å spille på fotball eller andre idretter gjør det morsommere å følge med på kampen eller arrangementene på TV eller fra tribune. Visste du at de fleste arrangementene som blir vist på TV kan spilles på live, mens de holder på?

Odds på fotball

Om det er Champions League, Premier League eller Tippeligaen her hjemme i Norge, så er fotball morsommere om du spiller på utfallet av kampene. Du kan til og med spille mens kampen holder på. Hvem scorer neste målet eller kan laget som ligger under snu kampen? Slike problemstillinger gjør kampen morsommere og mer spennende.

Andre idretter

Ikke alle liker fotball eller bare fotball. Hva med å spille på hester eller ishockey? Spilleselskapene på nettet tilbyr alltid odds på flere ulike idretter. De som gjør det best på odds konsentrere seg gjerne om å spille på spesifikke idretter og har gjort seg ekspert på et lite utvalg enn å spille på alt og alle. Dette er et godt tips hvis du har ambisjoner om å øke dine vinnersjansene i oddsspilling.

Høyere odds

Oddsen snakker – hestene snakker, sies det. Skal man tjene mest mulig på oddsspillingen sin bør man bruke god tid på å finne ut hvem som gir kundene best odds. I dag er det vanlig at selskapene gir en såkalt tilbakebetalingsprosent på over 90 prosent til kundene dine. Ikke finn deg i at oddsen er for lav.