Pokerturninger

tournament_28277140

Pokerturneringer er en fin måte for nybegynnere å lære å spille poker på, uten å risikere for mye. Her er noen enkle måter for hvordan du kan lykkes med ditt spill i en turnering.

Ta vare på chipsene dine

Du er fortsatt med i turneringen fordi du har chips. Ta derfor godt vare på dem, for taper du dem er du ute. Dette høres banalt ut, men i en turnering handler alt om å overleve lengst mulig. Chipsene er din mat og den bør holde lenge. Rådet er altså: trekk deg ut i tide når du ser at du ikke har en vinnende hånd.

Invester i kortene dine

I dag finnes det turneringer som NM i Poker, som sist ble arrangert her i Norge for første gang, men det arrangeres daglige turneringer på nettet du kan melde deg på. Hver turnering har en inngangssum som må betales for å være med. Inngangssummen varierer ut ifra hvor mye gevinstene i potten er. Nå har du lært at en turnering handler om å overleve lengst mulig, men det handler også om å investere i kortene. Bruk mye chips når du har gode kort. En velkjent strategi er å spille tight, men aggressivt. En slik strategi kan få deg til større turneringer etter hvert.