Populære spillblogger

blog_230245711

Er du på jakt etter gode spillblogger har du kommet til riktig sted. Det finnes noen veldig gode blogger på norsk, men mange mener at de beste finnes hos utenlandske bloggere. Vi gir deg det beste fra begge leire.

Norske spillblogger

En god blogg skal inneholde både spillanmeldelser, men også gode tips om hvordan du kan gjøre det bedre i spill. Spillbloggen Spillpikene gir deg begge deler om norske spill. Som du skjønner er denne bloggen rettet mot jenter som digger å spille. For gutta kan vi anbefale Gameking, som funker godt som en nyhetskanal. Her går du ikke glipp av noe når det kommer til de nyeste spillene på markedet. En annen god norsk spillblogg er Hakasu, som tar for seg de fleste spillkonsoller.

Utenlandske blogger om dataspill

En av verdens mest populære spillblogger er Kotaku, som gir deg en god oversikt over de fleste spillene som blir gitt ut fra hele verden. Bloggen er omfattende, men samtidig veldig informativ. Bloggen Joystiq var en favoritt for mange i lang tid. Her fikk du innsikt i spillbransjen med informative intervjuer fra spillutviklere og lignende – men selv om den er nedlagt kan du nå finne mye av det samme innholdet direkte fra Engadget. En blogg som skriver mye om spill til mobilen din er nettsiden TouchArcade. Her får du siste nytt om alle de kuleste mobilspillene, spesielt rettet mot iPhone-brukere.