Populære sportsblogger

blog_142507759

Elsker du fotball finnes det tusenvis av gode blogger å velge mellom, men det finnes også blogger om andre spennende idretter. Vi har tatt en titt på tre av verdens mest populære sportsblogger på engelsk.

In Bed With Madonna

Hvem hadde trodd at Madonna skulle få oppkalt en egen fotballblogg etter seg? Åkej, mange! Dette er en av Storbritannias mest leste fotballblogger som gir deg både analyser og gode historier fra fotball-verdenen. Denne handler om så mye mer enn bare kampene, men også personene bak idretten.

When Saturday Comes

Hvem gleder seg vel ikke til neste lørdag? Lørdag er fotballdag i Storbritannia og denne bloggen er nok en blogg om fotball og da spesielt britisk. Her kan du også melde deg på et nyhetsbrev, slik at du får vite når det blir lagt ut en ny blogg, men også det aller siste om ditt favorittlag.

Who Ate All The Pies

Hvem elsker vel ikke overgangsrykter og sladder fra sportsverdenen? Denne bloggen har stort fokus på nyheter og ikke minst da overgangsrykter. Faktisk viser det seg at bloggen har vært først ute med sanne rykter tidligere. Kanskje det er verdt en titt hvis det er en overgang du håper på en sann?