Prey

Du spiller som Morgan Yu i dette førstepersons skytespillet fra Bethesta Software. Målet? Å overleve.

Du våkner på en romstasjon hvor det ble utført eksperimenter som skulle hjelpe menneskeheten, men isteden går noe galt og du våkner til en helt annen verden enn det du kan huske. Det er romvesener og skapninger omkring deg på alle kanter. Mens du kjemper deg gjennom spillet avdekker du historien bak hva som har skjedd, og hvorfor tingene har blitt som de har. Du lærer om deg selv, og hvorfor akkurat du er den som er igjen, eller i live, av alle på romstasjonen. Du må komme deg gjennom ulike oppdrag for å komme deg til det neste steget på reisen, og opplevelsen blir nesten litt som et puslespill.

Spillet foregår i Open World oppsett. Det vil si at spilleren er fri til å gå der han eller hun ønsker. Dersom du vandrer rundt kan du finne skjulte hemmeligheter, men om de har en direkte innvirkning på selve historien må du finne ut når du spiller spillet selv.

Det finnes enkelte ting du er garantert: Dette spillet vil holde deg fokusert på alt rundt deg, du vil bli overasket, og du vil ha det gøy.