Se favorittsporten din live

Kom deg opp fra tv-stolen og se favorittsporten din live – og gjerne i utlandet. Tenk deg å høre det berømte Wembley-brølet eller bivåne den intense stillheten før en avgjørende serv på tennisbanen under en Wimbledon-finale. Det er enklere enn du tror!

Gå for en pakkeløsning

Nå er det ikke alltid så lett å finne de beste tilbudene på sportsreiser og muligheten til samtidig å kjøpe billetter til det du vil se på egenhånd. Selskaper som tilbyr pakkereiser på dette er kanskje det enkleste og tryggeste alternativet når du vil se en fotballkamp live i England eller annetsteds utenlands.

Gjennom slike selskap kan du også enkelt overvære på nært hold den hektiske stemningen når NHL spilles i legendariske Madison Square Graden i New York, eller få en heftig opplevelse fra et fartsfylt Formel 1-løp i Spania eller Frankrike.

Fordeler med en reisepakke

Reisepakker inkluderer overnatting og billett til den sportsbegivenheten du brenner etter å oppleve, og du blir hele tiden godt ivaretatt av turoperatøren. Et eksempel er reisebyrået GO Sport Travel, som er offisiell partner til flere engelske fotballklubber som for eksempel Chelsea FC, Arsenal FC, Manchester United, Fulham FC og Wembley Stadium. Dette kan garantere for gode tribuneplasser og herlige sportsopplevelser.

GO Sport Travel er en av de ledende fotballreise-arrangørene i Europa og har selvsagt også andre fotball-ligaer på merittlisten sin, så det er bare for deg å velge. Og du blir hele tiden tatt godt vare på slik at du til fulle kan nyte din favorittsport in action enten det er i London, New York, Paris eller Milano.

Hvert år arrangeres flere begivenhetsrike tilstelninger på Wembley Stadium, både sport- og musikkarrangementer. Og fordi GO Sport Travel & GO Music Travel er oppnevnt som Official Overseas Travel Agent of Club Wembley, kan selskapene tilby billetter til samtlige tilstelninger på Wembley Stadium til sine kunder.