Se NFL live på stedet


Har du USA i hjertet og elsker amerikansk fotball, kan du reise å se dine favorittlag spille. Ta med deg venner, kle dere i draktene til favorittlaget, og reis for å se laget i aksjon. Det vil garantert være en tur du aldri kommer til å glemme. Hvem liker vel ikke å få med seg den fantastiske stemningen på en stadion, omringet av mennesker som elsker samme lag!

Dette gjør turen bedre

Ønsker du å få skreddersydd en tur for deg? Eller trenger du tips og ideer til hva som kan gjøre turen bedre? Go Sport Travel har det du trenger av informasjon. Du kan klikke deg inn her for å se ulike alternativ. Dersom du føler du mangler noe, eller behøver mer informasjon, kan du sende en mail til ulike nettsider for å be om mer informasjon.

Bli kjent med lokale

Skreddersyr du turen vil du få gjøre mye forskjellig, men også kunne skape mange gode minner med de du reiser med. Enten du er fan av New York Giants eller Denver Broncos. Amerikansk fotball er et fellesskap uten like. Kanskje du til og med møter noen amerikanere dere kan møte neste gang du reiser på en NFL-reise. Alt blir mye gøyere når du får den lokale opplevelsen.