The Legend of Zelda: Breath of the wild

Bli med Link på et nytt eventyr for å redde Zelda og Hyrule fra ondskapen. Link er et velkjent navn for alle dem som har møtt på Zelda-spill tidligere. Spillene handler om Link, helten, som sloss seg gjennom de onde kreftene som truer landet. I Breath of the wild har Link våknet etter 100 år i en frossen tilstand. Nå må han komme seg gjennom landet og bli sterk nok til å utfordre dette spillets ondskap, Ganon.

Spillet er fantastisk. Historien er morsom, og du spiller etter eget ønske. Du kan følge hovedhistorien eller du kan vandre og finne alle de små hemmelighetene rundt omkring i landet. Ganons monstre finnes rundt deg på alle kanter, og du bekjemper dem underveis. Karakterene i spillet er morsomme, og spillet er bygget opp for et moderne publikum. I tillegg er kontrollene mer finpusset enn tidligere slik at spillet kan nytes maksimalt.

Dersom du kommer deg gjennom hele spillet så har du samlet opp minnene Link har mistet, og du er dermed kvalifisert for den siste kampen mot Ganon. Nå blir spørsmålet om du er klar for ham, eller om han er for sterk for deg.